U bevindt zich hier: Home > KattenVragen?FaqHulp
printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

Hulp nodig bij het verschonen van de kattenbak?

Verleden jaar heeft de Animal Life Foundation een regionaal pilot project uitgevoerd, waarbij zij gastgezinnen koppelden aan ouderen en zieken die tijdelijk niet voor hun huisdier konden zorgen. Er bleek een grote behoefte te zijn bij ouderen.

Niet alleen op het gebied van tijdelijke opvang van het dier, maar ook voor af en toe hulp met uitlaten, verschonen van de kattenbak, et cetera. Of gewoon voor eens een praatje over het dier.

Animal Life Foundation gaat hiervoor nu een duurzame oplossing creŽren. Dit gaan zij doen door een rapportage op te stellen voor de politiek, media aandacht te genereren omtrent dit onderwerp, landelijke zorgorganisaties in kaart te brengen en een centrale website te creŽren.

De website wordt een middel om mensen die hulp zoeken bij de verzorging van hun huisdier te koppelen aan mensen die zich aanbieden als vrijwillige hulpverlener. Een vraag-aanbod website.

Zo kan men regionaal zoeken naar een geschikte match. Alle contracten en formulieren die men nodig heeft voor een correcte afhandeling van de hulp zijn van de site te downloaden. Zo kunnen ouderen gratis hulp vinden zonder bemiddeling van een externe organisatie.

KLIK HIER om naar de website van Animal Life Foundation te gaan.

To top