U bevindt zich hier: Home > KattenVragen?FaqCursus
printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

Cursus welzijn huiskat

Vermoeiend hoor, een dergelijke cursus kattengedrag... zzz zzz zzz

De Kattenbescherming vindt het belangrijk dat de katten eigenaar leert om op een verantwoorde en plezierige manier met hun kat(ten) om te gaan.

Onbegrepen katten gedrag veroorzaakt onnodig kattenleed. Het is daarom altijd de moeite waard om over het gedrag van uw kat een cursus te volgen. Zelfs wanneer u al jaren katten hebt en alles al weet over de kat als huisdier.

Extra belangrijk is dit bij een kat die u uit het asiel haalt - om eventueel 'ongewenst' gedrag meteen in juiste banen te leiden - en bij kittens, om het ontwikkelen van ongewenst gedrag te voorkomen.

Voor een deskundige kattengedragscursus kunt u terecht bij het Kattengedragsadviesbureau. Het natuurlijke gedrag en de natuurlijke behoeften van de kat vormen het uitgangspunt van de cursussen van het Kattengedragsadviesbureau.

Het Kattengedragsadviesbureau geeft cursussen die ten doel hebben het welzijn van de kat te verbeteren en de relatie mens/kat een positieve input te geven. In de cursussen staat "begrip voor de kat" centraal: hoe denkt een kat en hoe is het mogelijk dat een kat iets kan leren.

Na een cursus ben je zelf in staat om je kat allerlei leuke kunstjes te leren. Het is leuk voor de kat en voor diens eigenaar: kan de kat eindelijk eens laten zien hoe slim hij wel niet is!

Niveau
Het Kattengedragsadviesbureau geeft o.a. de cursus Opvoeden en trainen van katten, Kattengedrag Veranderen, Communicatie en Kattentaal, Aaitechnieken / Ttouch, Reiki voor de kat, ed. Alle cursussen versterken de band tussen kat en eigenaar. Het is bovendien heel erg gezellig om zo met je kat bezig te zijn. Er worden basiscursussen en vervolg modules aangeboden. Je krijgt bij deelname een certificaat. En uiteindelijk kun je zelfs practitioner of master worden als je doorgaat met de cursussen.

Kosten
Kosten mogen geen belemmering zijn voor het welzijn van uw kat. Daarom houdt de het Kattengedragsadviesbureau de inschrijfkosten zo laag mogelijk. Als donateur van de Kattenbescherming betaalt u tussen 45,- en 80,- per cursus. Niet-donateurs betalen 1x 24,- extra en worden daarmee automatisch donateur van Kattenbescherming Nederland.

Neem contact op met het Kattengedragsadviesbureau en meld u aan voor een cursus kattengedrag!

To top