U bevindt zich hier: Home > Kat/kitten zoekt thuisWoezel en Pip
printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

Woezel en Pip

Woezel
Woezel
Pip

Mogen wij ons even voorstellen,

 

wij zijn Woezel en Pip, twee zeer verlegen meisjes die langzaam uit hun schulp aan het komen zijn. Ruim een maand geleden is eerst mijn zusje Woezel samen met mama gevangen in een tuin waar wij vrij losliepen en eigenlijk geen contact hadden met mensen. Twee weken later kwam ik, Pip. Inmiddels zijn wij ongeveer drie en een halve maand oud.

Gelukkig zijn wij opgevangen in een gastgezin waar wij ook contact hebben met andere katten. Langzamerhand wennen we nu aan knuffelen en vinden het soms ook goed om opgepakt te worden ook al vinden we dat nog wel eng.

Het liefst worden wij samen geplaatst zodat wij als zusjes bij elkaar kunnen blijven. Ik ben best wel stoer maar mijn zusje, Woezel is wat meer verlegen en trekt zich aan mij op.


Onze mama, Bunnie, staat hier ook op de site. Waarschijnlijk vanwege de afwijking aan haar achterpoten vind ze ons niet zo leuk en is ze erg gestresst waardoor wij door haar worden weg  gejaagd en af en toe een tik van haar krijgen.  Wij kunnen dan ook niet wachten tot we worden geadopteerd en ons gouden mandje gevonden hebben.

We zijn niet gewend aan kleine kinderen, andere katten vinden we wel heel leuk en lief. Met honden hebben we niet zulke goede ervaringen gehad.

Ben je op zoek naar twee vrolijke kittens en kun je ons de tijd geven om te wennen en ons overspoelen met aandacht en verwennerij? Dan zijn wij op zoek naar jou en wachten we op een kennismaking. bij ons gastgezin in Den Haag. Mail voor een afspraak naar miauw(at)kattenbescherming.nl

Woeze en Pip zijn bij plaatsing gesteriliseerd, gevaccineerd, ontvlooid, ontwormd en gechipt. Ze krijgen hiervan een paspoortje mee. Vanwege deze dierenartskosten vraagt de Kattenbescherming een bijdrage van Ä150 per kitten.