U bevindt zich hier: Home > Kat/kitten zoekt thuisNoppes
printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

Noppes

NOPPES IS GERESERVEERD!
Onze poes Noppes van bijna 6 jaar zoekt een nieuw huisje. Ze is in 2013 bij ons gekomen via de Kattenbescherming, ze wordt elk jaar ingeŽnt, is gechipt en gesteriliseerd. Noppes is een hele lieve schildpadpoes. Ze is aanhankelijk en komt graag bij je liggen. Het liefst op schoot of op je borst. Ze klauwt of bijt nooit. Noppes is ook totaal niet bang, maar juist heel nieuwsgierig en ze komt altijd poolshoogte nemen als er bezoek is. Ze is graag buiten, maar blijft meestal wel in de buurt. Ze gaat ook gerust bovenop je laptop zitten als je aan het werk bent omdat ze even geaaid wil worden.

Ze is het gewend om naar buiten te kunnen en daar haar behoefte te doen. Ze heeft nu door de stress soms een ongelukje; hieraan wordt gewerkt. Spelen met een kattenspeeltje of een simpel propje papier vindt ze leuk en ze kan zich eindeloos vermaken met een kartonnen doos.

Noppes is het gewend om samen te wonen met een andere poes, maar is waarschijnlijk nog meer op haar plek als ze het rijk voor zichzelf alleen heeft. Ze is geen honden gewend. Kleine kinderen vindt ze vaak te druk, dan gaat ze meestal naar buiten. De ideale nieuwe eigenaar die we voor Noppes zoeken is dol op katten, heeft een tuin, geen kleine kinderen en geen andere huisdieren.

Noppes is bij plaatsing gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en ontvlooid. Ze krijgt een paspoortje mee. De Kattenbescherming vraagt een bijdrage van Ä50, zodat we weer nieuwe katten kunnen helpen.

Wilt u kijken of u een klik hebt met Noppes? Mail dan naar miauw(at)kattenbescherming.nl