printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

Bliksem, Doerak en (niet zo) Kleintje

Bliksem
Doerak
Kleintje

Hoi ik ben Bliksem. En ja heb ook grote ogen hoor. Ik ben het zusje van Doerak. Eigenlijk zijn we nogal hetzelfde. Ik kan alleen heel lang heel doordringend naar mijn personeel kijken. Daar ga ik ook echt voor zitten. Ik hou van grote en kleine mensen en kan met honden.

Hoi ik ben Doerak. Bijna 4 lentes jong. Ben supergek op aandacht en kan daar best hard om vragen zeg maar. Ook ben ik een acrobaat als ik geaaid word. Als mijn personeel wakker wordt, kom ik meteen hallo zeggen. Ben ook best een slaapkop. Als er maar fleecedekentjes in de buurt zijn en mandjes etc. Buiten op het balkon vind ik het ook heeeel leuk en probeer ik duiven te vangen. Eigenlijk vind ik iedereen ook aardig.. Ik hou van grote en kleine mensen en kan met honden.

Hoi ik ben Kleintje.....ooit. En de man in huis hier. Beetje arrogant en vind het geweldig de dames hier een beetje op stang te jagen. Tot ze gaan blazen, want dan ga ik snel weg. Eigenlijk ben ik een beetje een varkentje, want als ik de kans krijg eet ik alle bakken leeg. Over de balkonrand lopen vind ik ook heel leuk. Schrikt mijn personeel zo leuk van. Ik hou van aandacht, maar als het mij uitkomt.. Ik hou van grote en kleine mensen en kan met honden.

Deze twee poezen en een kater zijn bij plaatsing gesteriliseerd, gevaccineerd, ontvlooid, ontwormd en gechipt. Vanwege de dierenartskosten vraagt de Kattenbescherming een donatie van Ä80 per kat. Ze krijgen een paspoortje mee.

Belangstelling om kennis te maken in Amersfoort of vragen? Mail naar miauw(at)kattenbescherming.nl