U bevindt zich hier: Home > Kat/kitten zoekt thuisBollie en Mannetje
printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

Bollie en Mannetje

Bollie en Mannetje zijn erg gehecht aan elkaar. Plaatsing bij iemand alleen of bij een stel (zonder (of met oudere) kinderen of andere dieren) en plaatsing van de heren samen is dus hoofdzaak.

Mannetje (wit met zwart) is een grote vent, type Felix uit de reclame. Hoewel de grootste van de twee is hij wel de meest voorzichtige.

Bollie (zwart met wit) is een klein dapper ding, die zijn angst trotseert uit behoefte aan contact met je. Dat levert vaak hele grappige situaties op. Zijn dappere houding is erg aandoenlijk.

De heren komen nu op schoot. Ze komen vaak met de voorpootjes op je been staan om duidelijk te maken dat ze aandacht willen. Ze zijn erg mensgericht, dus komen wel lekker naast je op de bank liggen en volgen je door het huis. Grappig is dat ze er lekker op los ďkletsenĒ.

Naar buiten vinden ze heel fijn. Liefst in de avond en nacht, omdat het dan een stuk rustiger is buiten. Naarmate het vertrouwen binnenshuis opbouw merk je dat ze ook steeds makkelijker overdag lekker de tuin in gaan. De mogelijkheid tot naar buiten gaan, al dan niet via kattenluikje, is dus wel belangrijk in hun nieuwe thuis.

Zowel Bollie als Mannetje zijn erg speels. Alleen, met elkaar maar ook met het baasje. Een laserlampje achterna jagen vinden ze geweldig. 

Kun en wil jij dit schattige koppel een fijn thuis bieden, neem dan contact op (om eerst eens kennis te maken met de heren) met:

Astrid de Groot
awgdegroot(at)gmail.com
06-28805319
of miauw(at)kattenbescherming.nl


Bollie en Mannetje zijn gecastreerd, gechipt, ingeŽnt, ontwormd en ontvlooid. Vanwege deze dierenartskosten vraagt de Kattenbescherming een bijdrage van  Ä125 per kater, zodat we weer nieuwe dieren kunnen helpen.