U bevindt zich hier: Home > Kat/kitten zoekt thuisBlitz
printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

Blitz

BLITZ IS GERESERVEERD

Hallo allemaal, ik ben Blitz!

 

Ik ben op straat gevonden toen ik ongeveer 5 weken oud was. Ik was erg bang in de grote wereld en toen ik gevangen werd, wist ik in eerste instantie niet wat ik met die veiligheid en liefde aan moest. Ik kreeg vriendjes om mee te spelen en als ik per ongeluk uit schrik aanviel, werd ik niet gestraft. Na 3 weken bleek ik ook nog eens ziek te zijn en moest ik naar een mevrouw en kreeg ik allemaal prikjes en vieze druppels in mijn bekkie. Na een paar dagen knapte ik op en voelde ik me beter dan ooit. Ik was nog heel mager, maar mijn gastpersoneel gaf me kittenmelk en allemaal lekkere hapjes, dus ook ik werd uiteindelijk een grote meid.

Inmiddels ben ik 14 weken oud. In mijn gastgezin ben ik eindelijk mezelf, maar vreemde vind ik nog erg eng. Mijn eerste vaccinatie heb ik ook gehad en over twee weken krijg ik er nog 1.

Daarna moet ik ook nog voor een operatie, zodat ik geen kindjes kan krijgen. Als ik al die spannende dingen achter de rug heb, mag ik eindelijk naar mijn definitieve mandje.

Ik zoek lieve mensen die begrijpen dat ik in het begin weer even heel bang kan zijn, maar die geduld met me hebben. Ik kan samen met honden en katten en hou van kinderen.

Een kattenvriendje die gek is op spelen is een noodzaak, om mij met mijn onzekerheid te helpen.

Ik ben absoluut een binnenpoes of buiten in een gesloten ren, want als ik schrik ren ik heel hard in paniek weg en verdwaal ik weer.

Wil jij mij dit leventje bieden, zodat ik voor altijd veilig ben? Ik woon bij mijn gastgezin in Swifterbant (Flevopolder). Stuur snel een mailtje naar miauw(at)kattenbescherming.nl

 

Bij plaatsing is Blitz gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd en ontvlooid en ontwormd. Ze krijgt hiervan een paspoortje mee. Vanwege deze dierenartskosten vragen we een bijdrage van Ä150. Hiermee kan de Kattenbescherming weer nieuwe katten helpen.